Szállítással kapcsolatos információk

Megrendeléseiket a GLS futárszolgálat szállítja ki. A GLS statisztikája alapján, a csomagok felvétele után a küldemények 95%-a másnap megérkezik céljukhoz. Kérjük kedves megrendelőinket adataikat pontosan adják meg a gyors szállítás érdekében. A megrendelés utolsó lépésében van egy kis üzenetpanel ahova célszerű megadnia hogy mikor tartózkodik az átvétel helyszínén. Ha a futár mégsem találná az átvétel helyén, akkor felhívja Önt és időpont egyeztetés után másodszor is megpróbálja kiszállítani a csomagot.

A GLS futárszolgálat 8-17 óra között szállítja ki termékeinket. Hétvégén és munkaszüneti napokon nincs kiszállítás. Amennyiben esetleg a megrendelőnknek nem felel meg az időpont, akkor kérheti a kiszállítást a munkahelyére is.

Tájékoztatjuk Tisztelt Megrendelőinket, hogy a virághagyma csomagok súlyai esetenként eltérhetnek a kiszállítási díj számításához megadott átlag csomag-súlytól (főleg Dahliák esetében).

Kiszállítás megrendelése esetén az összekészített csomag tényleges súlyát mérlegeljük és ezek után szükség szerint módosítjuk a program által automatikusan kiszámolt szállítási díjat ( + vagy – ), hogy megrendelőinket minden esetben csak a valós csomag-súly szerinti szállítási költséggel terheljük.

Szállítási díjtételek:

 

0-5 kg 1 300 Ft
5-10 kg 1 500 Ft
10-20 kg 1 700 Ft
20-30 kg 1 900 Ft
30-40 kg 2 900 Ft
 Ha futárnak fizet átvételkor, akkor az utánvétel díja 500 Ft
 Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Amennyiben előre átutalással kíván fizetni akkor nincs utánvételi díj, de a kiszállítás a pénz beérkezése után indul.

ELŐRE ÁTUTALÁS ESETÉN

KÉRJÜK MINDEN ESETBEN VÁRJA MEG AMÍG A CSOMAG SZÁMLÁJÁT KIÁLLÍTJUK ÉS E-MAILBEN ELKÜLDJÜK ÖNNEK!

Bankszámlaszámunk:

K&H Bank: 10401024-49525455-48561016